Junior Secretaresse

 Open pdf hier

KeyGene is één van de grootste biotechnologie bedrijven in de wereld, dat onderzoek uitvoert om nieuwe verbeterde gewassen te ontwikkelen. KeyGene doet dit door het ontwikkelen van nieuwe veredelingsmethodieken, de inzet van bioinformatica en de kennis van specifieke planteneigenschappen voor klanten wereldwijd in de AgroFood sector. Er werken meer dan 140 professionals bij KeyGene die afkomstig zijn uit diverse landen. Het bedrijf is gevestigd in Wageningen, Nederland en Rockville, MD, USA.

Vanwege uitbreiding van werkzaamheden in ons secretariaat zijn wij op zoek naar een extra medewerker voor de functie van

JUNIOR SECRETARESSE

Uitdagende startersfunctie
Vacature nummer 17.005

Functie
Binnen een internationaal georiënteerde werkomgeving ben jij de professionele ondersteuner van ons management, wetenschappers en stafmedewerkers. Je draagt zorg voor het ondersteunen van onze experts met secretariële werkzaamheden zoals  agendabeheer, correspondentie, archivering, (digitale) postbehandeling. Tevens draag je zorg voor het voorbereiden en afhandelen van andere uiteenlopende taken. In je functie werk je zelfstandig aan je taken die je afstemt met de andere secretaresses. Ook ben je onderdeel van het  secretariaatsteam waarbij secretaresses elkaar vervangen en indien nodig elkaar ondersteunen.

 Het betreft een fulltime functie.

 Profiel

  • Relevante secretariële opleiding
  • Minimaal MBO werk en denkniveau
  • Ervaring met Office programma’s (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote) en affiniteit met moderne kantoorautomatisering.
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling
  • Leergierig, accuraat en communicatief vaardig
  • Pro-actief en servicegericht

Meer informatie
Wil je meer weten over de inhoud van de deze functie neem dan contact op met Tiny Swemers, personeelsadviseur, 0317-466866 of per mail ts@keygene.com. Heb je belangstelling voor de functie en voldoe je aan het profiel dan nodigen we je uit om voor 15 mei 2017 je sollicitatiebrief met cv te sturen aan Angelique Philipsen, Manager HR, email: ap@keygene.com. Vermeld bij je sollicitatie het vacature referentienummer 17.005.