Junior Secretaresse


KeyGene – the crop innovation company

KeyGene is het AgBiotech bedrijf dat zich richt op hogere opbrengst en kwaliteit van gewassen. Met intellectueel kapitaal en een oplossingsgerichte aanpak zetten we ons in voor de toekomst van de landbouw met partners in de agri-foodsector. Ons doel is bedrijven en academische organisaties wereldwijd te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun gewassen. KeyGene’s kracht ligt in het aanbieden van geïntegreerde oplossingen aan de klant; wij combineren onze technologische innovaties met data science expertise en kennis van planteigenschappen en gewassen. Er werken meer dan 140 professionals bij KeyGene die afkomstig zijn uit diverse landen. Het bedrijf is gevestigd in Wageningen, Nederland, Rockville, MD, USA en Hyderabad, India.

 

De afdeling HR & Corporate Affairs ondersteunt de organisatie met vier taken, te weten Human Resources, Public Relations, Arbozaken en Facilitaire zaken. Vanwege uitbreiding van werkzaamheden op het secretariaat van zowel deze afdeling als de afdeling Finance & Control  zijn wij op zoek naar een medewerker voor de functie van:

Junior SECRETARESSE

Uitdagende startersfunctie

Vacaturenummer 19.002

Functie

Binnen een internationaal georiënteerde werkomgeving ben jij de professionele ondersteuner van het management en medewerkers. Je draagt zorg voor het ondersteunen met secretariële werkzaamheden zoals agendabeheer, correspondentie, archivering en (digitale) postbehandeling. Tevens draag je zorg voor het voorbereiden en afhandelen van andere uiteenlopende taken. Je bent als secretaresse onder meer betrokken bij de administratieve en secretariële ondersteuning bij werving en selectie, verzuim, personeelsmutaties, training & ontwikkeling, HR projecten en evenementen. Voor de afdeling Finance & Control ondersteun je onder meer bij personeelsregelingen (zoals collectieve zorgverzekering, vakantiedagen, arbeidsongeschiktheidsverzekering en wagenpark), relatiebeheer, voorbereiding vergaderingen Raad van Commissarissen en de algemene vergadering van aandeelhouders, financiële rapportages en uitvoering acties bij externe relaties (lokaal en regionaal). In je functie werk je nauw samen met je ervaren collega secretaresse, die ook voor beide afdelingen werkt. Ook ben je onderdeel van het secretariaatsteam van ons bedrijf, waarbij secretaresses elkaar vervangen en ondersteunen. Dit team draagt ook zorg voor de vervanging aan de receptie, waar nodig. Het betreft een fulltime functie.

 Profiel

  • Relevante secretariële opleiding
  • Minimaal MBO werk en denkniveau
  • Ervaring met Office programma’s (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote). Affiniteit met moderne kantoorautomatisering en digitale media
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling
  • Leergierig, accuraat, systematische werker
  • Goed met vertrouwelijke gegevens om kunnen gaan en communicatief vaardig
  • Proactief en servicegericht

Meer informatie

Wil je meer weten over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Angelique Philipsen, manager van de afdeling HR & Corporate Affairs, 0317-466866 of per mail ap@keygene.com. Heb je interesse in deze functie, upload dan je CV en motivatiebrief vóór 22 februari 2019 via onderstaand formulier. Verwijs in je brief naar vacaturenummer 19.002.


Apply for: Junior Secretaresse

Resumé

Motivation